Svijet voznih performansi.

Jedan stav. Vaš izbor.

Potrošnja goriva, prosjek: 17 - 6,9 l/100 km | Emisije CO2, prosjek: 397 - 162 g/km | Podatak o emisijama<p>Navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 izračunate su pomoću propisanog mjernog postupka (čl. 2. br. 5, 6, 6a njemačke Uredbe o označavanju potrošnje energije za osobna vozila (Pkw-EnVKV) u trenutačno vrijedećoj verziji). Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za uspoređivanje različitih tipova vozila. Vrijednosti se razlikuju ovisno o kotačima/gumama.</p>

AMG Driving Academy


AMG Driving Academy.

Adrenalin, brzina i preciznost – svakodnevica na treningu vožnje AMG Driving Academy! Novi program događanja nudi sve što će ljubitelje performansi u potpunosti oduševiti. Veselite se raznolikim treninzima i događanjima vezanima uz životni stil s očaravajućim vozilima na odabranim lokacijama.

AMG Driving Academy


AMG Driving Academy.

Adrenalin, brzina i preciznost – svakodnevica na treningu vožnje AMG Driving Academy! Novi program događanja nudi sve što će ljubitelje performansi u potpunosti oduševiti. Veselite se raznolikim treninzima i događanjima vezanima uz životni stil s očaravajućim vozilima na odabranim lokacijama.

Na prikazu je vozač koji trči prema svom vozilu Mercedes-AMG GT S Performance.
Na prikazu je devet sudionika škole vožnje AMG Driving Academy.
Slika predočava program događanja „AMG Winter Sporting“.
Na prikazu su sudionici škole vožnje AMG Driving Academy u vozilu.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Pogledajte ponovno

AMG Driving Academy nudi Vam više od pukog putovanja ili programa: postajete članom najbrže obitelji na svijetu – zajednice istomišljenika u kojoj možete istraživati svoju strast prema performansama i podijeliti iskustva.

Kao i kod naših vozila visokih performansi, na našim priredbama stavljamo maksimalan naglasak na sigurnost svih sudionika, a zahvaljujući certificiranoj neutralnosti naših događanja za globalnu klimu brinemo i o zaštiti budućih generacija.

Mercedes-AMG GT S: potrošnja goriva, prosjek: 9,6 – 9,4 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 224 – 219 g/km<p>Navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 izračunate su pomoću propisanog mjernog postupka (čl. 2. br. 5, 6, 6a njemačke Uredbe o označavanju potrošnje energije za osobna vozila (Pkw-EnVKV) u trenutačno vrijedećoj verziji). Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za uspoređivanje različitih tipova vozila. Vrijednosti se razlikuju ovisno o kotačima/gumama.</p>

AMG Private Lounge.

Slika pruža prvi dojam osjećaja zajedništva u programu AMG Private Lounge.

AMG Private Lounge.

Učlanite se u AMG Private Lounge – našu online zajednicu za vozače i vozačice AMG vozila koji znaju cijeniti preciznost izrade i performanse ekstra klase Mercedes‑AMG-a.

Članovi profitiraju od insajderskih informacija, novosti i privlačnih ponuda. Stupite u kontakt s istomišljenicima, ljubiteljima AMG-a i iskusite brand AMG u krugu AMG zajednice.

Customer Racing.

Na prikazu je Mercedes-AMG GT4 na trkaćoj stazi.
Na prikazu je sudionik programa AMG Customer racing u vozilu.

Customer Racing.

Uz Formulu 1 i utrku DTM već nekoliko godina treća skupina daje značajan doprinos velikim uspjesima Mercedes-AMG autosporta– globalni program Customer-Racing.

Obuhvatan sportski program za kupce koji se – kao i vozila – stalno unapređuje. Misao vodilja je brza i profesionalna podrška timova s ciljem da se tehnikom, znanjem i ljudstvom pridonese maksimalnom zajedničkom uspjehu.

Vođenje po tvornici


Vođenje po tvornici.

U našem pogonu u Affalterbachu.

Vođenje po tvornici


Vođenje po tvornici.

U našem pogonu u Affalterbachu.

 • Pregled

  Na prikazu je Mercedes-AMG Studio u Affalterbachu.
  Slika pruža dojam Mercedes-AMG Performance Studija.

  Jedinstveni duh AMG-a ni na jednom drugom mjestu nećete iskusiti tako intenzivno kao na vođenoj turi kroz naše sjedište u Affalterbachu. Kompetentni vodiči kroz tvornicu pokazat će Vam samo srce našeg poduzeća i omogućiti Vam bliski susret s fascinacijom zvanom Mercedes-AMG.

  U sklopu vođene ture po tvornici razgledat ćete sljedeća područja:

  • Centar za kupce: ovdje Vam pokazujemo aktualna vozila i objašnjavamo što vozilo čini Mercedes-AMG-om.
  • AMG Performance Studio: iskusite kako automobilski snovi svoj oblik dobivaju u našoj manufakturi za individualizaciju vozila.
  • Manufaktura za proizvodnju motora: pratite naše mehaničare prilikom montaže AMG V8 motora prema načelu „One Man – One Engine“.

  Mercedes-AMG GT S potrošnja goriva, prosjek: 9,6-9,4 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 224-219 g/km.19<p>Navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 izračunate su pomoću propisanog mjernog postupka (čl. 2. br. 5, 6, 6a njemačke Uredbe o označavanju potrošnje energije za osobna vozila (Pkw-EnVKV) u trenutačno vrijedećoj verziji). Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za uspoređivanje različitih tipova vozila. Vrijednosti se razlikuju ovisno o kotačima/gumama.</p>
  Mercedes-AMG A 45: potrošnja goriva, prosjek: 7,3 – 6,9 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 171 - 162 g/km<p>Navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 izračunate su pomoću propisanog mjernog postupka (čl. 2. br. 5, 6, 6a njemačke Uredbe o označavanju potrošnje energije za osobna vozila (Pkw-EnVKV) u trenutačno vrijedećoj verziji). Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo za uspoređivanje različitih tipova vozila. Vrijednosti se razlikuju ovisno o kotačima/gumama.</p>

 • Informacije

  Slika pruža dojam Mercedes-AMG-ove manufakture za proizvodnju motora.

  Servisne informacije:

  • Naše individualne vođene ture moguće su od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 16 sati.
  • Planirajte za svoj obilazak jedan i pol do dva sata vremena.

  Daljnje informacije možete dobiti kod svog prodavatelja.