Nova Mercedes-Benz V-klasa.

Make your move.

Moguće je da je nakon dovršetka sadržaja došlo do izmjena na proizvodu.

Koncept vozila


Koncept vozila.

S Mercedes-Benzovom V-klasom obitelji putuju još opuštenije, oni koji svoje slobodno vrijeme provode aktivno doživljavaju svaki trenutak još intenzivnije, a putnici u shuttle vozilu stižu na svoja odredišta udobnije i s više stila nego ikad prije.

Koncept vozila


Koncept vozila.

S Mercedes-Benzovom V-klasom obitelji putuju još opuštenije, oni koji svoje slobodno vrijeme provode aktivno doživljavaju svaki trenutak još intenzivnije, a putnici u shuttle vozilu stižu na svoja odredišta udobnije i s više stila nego ikad prije.

Žao nam je, ali Vaš uređaj ne podržava ovu funkciju.

Žao nam je, ali Vaš uređaj ne podržava ovu funkciju.

Molimo, pokušajte okrenuti uređaj da biste aktivirali vodoravni način prikaza. Ili koristite uređaj više razlučivosti.

Puna života.

Što god Vam život donese: Mercedes-Benzova V-klasa je tu – i opremljena je svime što Vam je potrebno.
Na prikazu je obiteljski izlet na kojem su troje djece i njihov otac.
Zatvori
Reklama za Mercedes-Benzovu V-klasu je puna života: doživite uzbudljiv obiteljski vikend.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Pogledajte ponovno
Za sve kojima je potrebna veličina.
Mercedes-Benzova V-klasa nudi Vam prostor potreban u svim životnim situacijama. Bez obzira na to morate li smjestiti neustrašivu nogometašicu i njenu opremu ili planirate biciklističku turu ili surfanje s obitelji: s Mercedes-Benzovom V-klasom opremljeni ste za gotovo sve situacije – i pretvarate život u doživljaj.
Na prikazu je Mercedes-Benzova V-klasa s otvorenim stražnjim prozorom, a majka i kći utovaruju prtljagu.

Obitelji udobno stižu do odredišta.

S Mercedes-Benzovom V-klasom možete putovati sigurno, udobno i ekskluzivno.
Na slici je prikaz izbliza bočne strane Mercedes-Benzove V-klase s troje djece na stražnjim sjedalima i majkom za upravljačem.
Zatvori
Čisto zadovoljstvo.
Put do cilja Vaših snova ide preko Vaše V-klase. Bilo da se ide u planine ili na more, V-klasa omogućava udoban prijevoz putnika i opreme bilo kamo. S punom opremom na sljedeći turnir? Nema problema. V-klasa rado postaje i autobus za tim. Na obiteljski odmor s djecom i njihovim igračkama i plišancima? U V-klasi svi jednostavno pronalaze udobno mjesto za sebe. Varijabilni koncept prostora omogućava do 8 sjedećih mjesta – i još mjesta za prtljagu.
Na prikazu je koncept prostora Mercedes-Benzove V-klase odozgo s mjestom za 8 osoba.
Dinamična vožnja u zavojima Mercedes-Benzove V-klase s linijom opreme AVANTGARDE sa Sportpaketom za eksterijer AVANTGARDE.

Vrijedno kao i vrijeme provedeno s obitelji: V-klasa s dvojim kliznim vratima.

Zasigurno najbolji pogled.

Mercedes-Benzova V-klasa. Na to se možete osloniti.
Na prikazu je wakeboarder koji sa svojom daskom za wakeboard pod rukom šeće plažom.
Zatvori
Veliko zadovoljstvo, visok stupanj sigurnosti.
Novim, zahtjevnim dionicama do sljedećeg odmora. Vjetrovitim putevima do plaže. Ili nakon uzbudljivih aktivnosti zadovoljan povratak kući – mnogo je razloga zašto je V-klasa pravi partner Vašoj obitelji. V-klasa Vas svojim brojnim sustavima pomoći može podržati u najrazličitijim situacijama. Tako Vam, primjerice, sustav pomoći pri bočnim udarima vjetra iz serijske opreme pomaže u izbjegavanju skretanja vozila s pravca u slučaju naleta bočnog vjetra. Jer u svim pustolovinama koje planirate želite da je Vaša obitelj u dobrim rukama.
Na slici je izbliza prikazana ploča s instrumentima Mercedes-Benzove V-klase i aktiviranim sustavom pomoći pri bočnim udarima vjetra.
To je sigurno.
U Mercedes-Benzovoj V-klasi osjećate se najbolje zaštićeni. To nije neobično jer Vam integralni koncept sigurnosti s brojnim sustavima pomoći može najbolje pomoći u vožnji. Jedan od brojnih primjera je paket pomoći u vožnji: inteligentna kombinacija četiriju sustava pomoći i sigurnosti koji mogu rasteretiti vozača i pružiti još veću sigurnost.
Na slici je izbliza prikazana ploča s instrumentima Mercedes-Benzove V-klase s aktiviranim sustavom pomoći u vožnji i sustavom sigurnosti.

Približava Vas Vašim ciljevima.

Mercedes-Benzova V-klasa. Nova veličina poslovanja.
Na slici su izbliza prikazani žena za upravljačem i muškarac na suvozačevom mjestu u Mercedes-Benzovoj V-klasi.
Zatvori
Veliki uspjeh.
Nije samo priprema za večernju zabavu: V-klasa oduševljava vrhunskim surround zvukom. Savršeno međusobno usklađen sustav pojačala i zvučnika Burmester®Zvučni sustav Burmester® Surround Sound dostupan je u dodatnoj opremi za V-klasu i V-klasu AVANTGARDE, a u serijskoj za V-klasu EXCLUSIVE. pruža savršen dojam sa svojih 15 zvučnika. Uistinu ne morate biti član simfonijskog orkestra da biste bili zadivljeni ovim zvukom. A kako od silnog uzbuđenja ne bi došlo do zastoja komunikacije u Mercedes-Benzovoj V-klasi, razgovori vozača i suvozača prenose se straga pomoću integriranog mikrofona – savršeno jasno i glasno.
Na slici je izbliza prikazan sustav Burmester® Surround Sound u Mercedes-Benzovoj V-klasi.
Za sve koji žive svoj posao.
Ljudi koji imaju neuobičajen posao često ga smatraju svojim pozivom. Oni znaju: uspjeh se ne ravna prema satu. Kao član klasičnog ansambla, primjerice, vježbate tijekom dana, ali čak i nakon zalaska sunca još uvijek želite uživati. Prije svega kada sjedite u Mercedes-Benzovoj V-klasi. Tu u elegantnom ambijentu imate sve što je potrebno za posebnu večer: slavnu sopranisticu ili vrhunskog glazbenika sa svojim instrumentom.

Uvijek suveren nastup.

Za poslovni uspjeh korisno je imati pouzdane suradnike. Posebice kad oni, poput V-klase, predstavljaju ekskluzivnu mobilnost.
Na noćnom je prikazu žena koja izlazi kroz klizna vrata Mercedes-Benzove V-klase.
Zatvori
Na noćnom je prikazu Mercedes-Benzova V-klasa s otvorenim kliznim vratima.

Primamljivo: Mercedes-Benzova V-klasa s 2 klizna vrata.

Kada komfor i elegancija imaju svoj sustav.
Kao što se s Mercedes-Benzovom V-klasom ugodno stiže do odredišta, tako je i utovar i istovar elegantan: stražnje staklo koje se može zasebno otvoriti omogućava mehaničko otvaranje i zatvaranje – neovisno o stražnjem poklopcu.
Na prikazu je Mercedes-Benzova V-klasa s otvorenim stražnjim staklom.

Elegantno putovanje, sretan dolazak na odredište.

Mercedes-Benzova V-klasa. Stav za dobar ukus.
Dojmljiva prezentacija Mercedes-Benzove V-klase s linijom opreme EXCLUSIVE.
Zatvori
Unutrašnjost Mercedes-Benzove V-klase s linijom opreme EXCLUSIVE svojom vrijednosti ne zaostaje za VIP ložom.

Pretvara unutrašnjost u VIP ložu. Linija opreme EXCLUSIVE.

Potpuna ekskluziva.
Tko poslovno dobro napreduje, želi i odgovarajući ambijent. Mercedes-Benzova V-klasa s linijom opreme EXCLUSIVE uvelike ispunjava taj zahtjev: nudi uzbudljivo novu interpretaciju luksuza. Pritom se posebno ističu ukrasni elementi u optici brušenog aluminija. A panoramski pomični krov ima dodatnu važnu vrijednost: dojam neposrednog okruženja može djelovati na putnike – i biti izvor inspiracije. Očaravajući primjer toga je večernje nebo – sa svim svojim nijansama i igrama boja.
Na slici su prednji i bočni prikaz Mercedes-Benzove V-klase iz ptičje perspektive.

Na tragu pustolovine.

Mercedes-Benzova V-klasa. I ulica je oživjela.
Dinamična vožnja u zavojima Mercedes-Benzove V-klase s krovnom kutijom i natovarenim stražnjim nosačem za bicikle – na putu u nove pustolovine.
Zatvori
Na prikazu je Mercedes-Benzova V-klasa sa stražnjim nosačem za bicikle koji može ponijeti do 4 bicikla u svaku novu avanturu.

Za pustolovinu na dva kotača: stražnji nosač za bicikle za do 4 bicikla.

Kutija za sve slučajeve.
Kada netko ide na putovanje, ima što za ispričati, a često i za prevesti. Nikakav problem s Mercedes-Benzovom krovnom kutijom 400: ima obujam od 400 litara i može smjestiti do 75 kg prtljage. S njom je sve unutra u pravom smislu riječi. Praktično: kutija se jednostavno i sigurno montira na osnovne krovne nosače koji se isto tako jednostavno pričvrste na krov Mercedes-Benzove V-klase. Tako je krovna kutija u svakom pogledu zaokružena stvar. I kao stvorena za sljedeću pustolovinu.
Na prikazu je Mercedes-Benzova V-klasa s krovnom kutijom koja nudi obujam od 400 litara za sljedeću pustolovinu.
Always on the road.
Priča o životu u pokretu počinje ulaskom u Mercedes-Benzovu V-klasu. I može potrajati sve do zalaska sunca. Za to je odgovoran faktor iskoristivosti i doživljaja V-klase koji proizlazi iz njene veličine, varijabilnosti i funkcionalnosti: tu se može smjestiti oprema za trčanje pa čak i kompletan asortiman trkaćih bicikla – što će oduševiti ne samo uspješne triatlonce. Istodobno ste uvijek opušteni i sigurni na putu pa se možete radovati uvijek novim iskustvima. Jer je nova pustolovina možda već iza sljedećeg zavoja.

Postignite uvijek nove ciljeve.

Mercedes-Benzova V-klasa. Kada život postane doživljaj.
Na prikazu su Mercedes-Benzova V-klasa na plaži i dvije žene koje žele utovariti svoje trkaće bicikle.
Zatvori
Bolje je stići opušteno.
Multimedijski sustav COMAND OnlineCOMAND Online dostupan je u dodatnoj opremi za V-klasu i V-klasu AVANTGARDE. Za V-klasu EXCLUSIVE dio je serijske opreme. Kako bi se mogle koristiti sve funkcije sustava COMAND Online, potrebno je imati mobilni telefon s mogućnošću spajanja na Bluetooth® odnosno pametni telefon s podatkovnom opcijom. pomaže vozaču da sigurno i opušteno dođe do svog odredišta. Brza navigacija hard diskom omogućava dinamično vođenje do cilja – u stvarnom vremenu i vodeći računa o trenutačnim informacijama o prometu. COMAND Online jasno prikazuje te podatke pomoću topografskih 3D karata. Za još bolji osjećaj tu su alati za zabavu i komunikaciju sustava COMAND Online: zahvaljujući internetskom pregledniku, sustavu Central Media Display, integriranom hard disku od 80 GB i DVD-playeru, gotovo ćete zaboravite da ste na putovanju, a ne u udobnom dnevnom boravku.
Na slici je izbliza prikazan multimedijski sustav COMAND Online s brzom navigacijom hard diskom.
Posebno vrijedan u teškim uvjetima na cesti.
S trajnim pogonom na sve kotače 4MATIC[1] V-klasa se bolje probija i kroz teške uvjete na cesti. Zahvaljujući veoma dobroj trakciji, povećava dinamiku vožnje i poboljšava ponašanje u vožnji. Snaga se na prednju i stražnju osovinu raspoređuje u odnosu 45 : 55. Kotači s nedostatnom trakcijom se na klizavoj podlozi mogu usporiti pomoćuelektroničkog sustava trakcije 4ETS. Istodobno se pogonski moment prenosi na kotače s dobrom trakcijom. Budući da se zahvaljujući pogonu na sve kotače ne mijenja visina vozila, V-klasa i s funkcijom 4MATIC može koristiti uobičajene garaže, javne garaže,podzemne garaže i autopraonice.
Na prikazu su detalji natpisa 4MATIC na Mercedes-Benzovoj V-klasi.
[1] U dodatnoj opremi dostupno za V 200 d 4MATIC, V 220 d 4MATIC i V 250 d 4MATIC, samo u kombinaciji s automatskim mjenjačem 7G-TRONIC PLUS. V 200 d 4MATIC s automatskim mjenjačem 7G-TRONIC PLUS. Potrošnja goriva gradska vožnja/otvorena cesta/prosjek: 8,6/6,9/7,5 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 199 g/km; klasa energetske učinkovitosti: C.V 220 d 4MATIC s automatskim mjenjačem 7G-TRONIC PLUS. Potrošnja goriva gradska vožnja/otvorena cesta/prosjek: 8,6/6,9/7,5 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 199 g/km; klasa energetske učinkovitosti: C.V 250 d 4MATIC s automatskim mjenjačem 7G-TRONIC PLUS. Potrošnja goriva gradska vožnja/otvorena cesta/prosjek: 9,0/6,7/7,5 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 199 g/km; klasa energetske učinkovitosti: C. [*] Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO₂ za nova osobna vozila možete naći u publikaciji „Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Smjernice o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji električne energije za nova osobna vozila) koja je besplatno dostupna na svim prodajnim mjestima i u tvrtci DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).
Slika presjeka Mercedes-Benzove V-klase odozgo prikazuje varijantu s 2 zasebna sjedala i utovarenom biciklom u stražnjem dijelu vozila.

I za putnike s kotačima: varijabilna konfiguracija sjedala.

Pobjednici među nama.

Mercedes-Benzova V-klasa. I Vaš život ostavlja velik dojam.
Na prikazu su dvije snažne žene na biciklističkom treningu i Mercedes-Benzova V-klasa iza koje je plaža.
Zatvori
U video zapisu se Sebastian Kienle i Anja Beranek na svojim trkaćim biciklima natječu s Mercedes-Benzovom V-klasom, a Sebastian Kienle staje u boks.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Pogledajte ponovno
Izazovi su dobar pokretač.
Za IRONMAN žene Anju Beranek i Kaisu Lehtonen vrijedi: što je zadatak zahtjevniji, to je iskustvo intenzivnije. Za njih zaustavljanje nije opcija. Mercedes-Benzova V-klasa izvrsno odgovara tom motu. Ona snažnim ženama pomaže da uvijek dosegnu nove ciljeve i sruše granice – kao vjeran pratilac za vrijeme treninga i na natjecanjima. Tako snažne žene postaju uspješan tim. I žive svoj triatlonski život na cesti i izvan nje.
Na prikazu su Anja Beranek i Kaisa Lehtonen u Mercedes-Benzovoj V-klasi.

V 220 d s automatskim mjenjačem 7G-TRONIC PLUS. Potrošnja goriva gradska vožnja/otvorena cesta/prosjek: 7,3/6,4/6,8 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 179 g/km; klasa energetske učinkovitosti: B. [1][*]

V 250 d s automatskim mjenjačem 7G-TRONIC PLUS. Potrošnja goriva gradska vožnja/otvorena cesta/prosjek: 7,1/6,6/6,8 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 179 g/km; klasa energetske učinkovitosti: B. [1][*]

[1] Navedene vrijednosti izračunate su pomoću propisanog mjernog postupka. To su „izmjerene vrijednosti CO2 koje su dobivene ispitivanjem vozila u skladu s NEDC-om” u smislu čl. 2. br. 1 Provedbene uredbe Komisije (EU) 2017/1153. Podaci se ne odnose na pojedino vozilo te ne ulaze u ponudu, nego služe isključivo zauspoređivanje različitih tipova vozila. Vrijednosti se razlikuju ovisno o odabranoj dodatnoj opremi.[*] Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO₂ za nova osobna vozila možete naći u publikaciji „Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen“ (Smjernice o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji električne energije za nova osobna vozila) koja je besplatno dostupna na svim prodajnim mjestima i u tvrtci DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Istaknuta obilježja


Najvažnije značajke.

Doživite varijabilnost V-klase.

Zbog svestranog je koncepta unutrašnjosti Mercedes-Benzova V-klasa komforna prostrana limuzina koja nudi različite mogućnosti. Prostrano oblikovan interijer egzemplaran je u pogledu ergonomije, funkcionalnosti i dizajna.

Istaknuta obilježja


Najvažnije značajke.

Doživite varijabilnost V-klase.

Zbog svestranog je koncepta unutrašnjosti Mercedes-Benzova V-klasa komforna prostrana limuzina koja nudi različite mogućnosti. Prostrano oblikovan interijer egzemplaran je u pogledu ergonomije, funkcionalnosti i dizajna.

Na prikazu je kokpit Mercedes-Benzove V-klase koji očarava vizualno, taktilno i ergonomski.
Na prikazu je kokpit Mercedes-Benzove V-klase koji očarava vizualno, taktilno i ergonomski

Ugodna zona.

Doživljaj za sva osjetila – vizualno, taktilno i ergonomski. Ekskluzivni detalji poput multimedijskog zaslona s vrhunskom staklenom površinom naglašavaju kvalitetu.

Na prikazu je ekskluzivni kokpit Mercedes-Benzove V-klase usavršenog dizajna s izborom prvoklasnih materijala.

Prostrani kokpit.

U vozilu se nalazi kokpit usavršenog dizajna izrađen od prvoklasnih materijala. Panoramski pomični krovPanoramski pomični krov dostupan je u dodatnoj opremi. Obuhvaćen je opsegom opreme V-klase EXCLUSIVE. osigurava Vam još više svjetla i zraka.

Na slici je prikaz stražnjeg dijela vozila s 4 udobna zasebna sjedala i otvorenim kliznim vratima.

Čudo od prostora.

V-klasa prevozi do 8 osoba i puno prtljage. U serijskoj su opremi u stražnjem dijelu vozila smještena 4 udobna zasebna sjedalaPo želji se može izostaviti. koja se u svakom trenutku mogu jednostavno demontirati.

Na prikazu je Mercedes-Benzova V-klasa s otvorenim vozačevim i kliznim vratima.

Prostor za fleksibilnost.

Praktično u skučenim prometnim uvjetima: klizna vrata na lijevoj strani vozilaKlizna vrata na lijevoj strani dostupna su u dodatnoj opremi za V-klasu, a u serijskoj za V-klasu AVANTGARDE i V-klasu EXCLUSIVE. dodatno olakšavaju utovar i istovar, odnosno ulazak i izlazak. Ulazak i izlazak.

Na prikazu je Mercedes-Benzova V-klasa kavanzit plave boje sa stražnjim staklom koje se može zasebno otvoriti.

Prtljažnik iz snova.

Mercedes-Benzova V-klasa nudi inteligentan koncept unutrašnjosti te brojne ideje za jednostavan utovar i istovar poput stražnjeg stakla koje se može zasebno otvoriti.Stražnje staklo koje se može zasebno otvoriti dostupno je u dodatnoj opremi za V-klasu, a u serijskoj za V-klasu AVANTGARDE i V-klasu EXCLUSIVE.


Saznajte više o varijabilnom konceptu prostora.

V-klasa razvijena je za radosti i izazove života. Varijabilnim konceptom prostora i unutar vozila dokazuje stvarnu veličinu.


Saznajte više o varijabilnom konceptu prostora.

V-klasa razvijena je za radosti i izazove života. Varijabilnim konceptom prostora i unutar vozila dokazuje stvarnu veličinu.

Koncept unutrašnjosti


Inteligentni koncept unutrašnjosti.

Prostor nikada nije bio tako fleksibilno iskoristiv kao u V-klasi.

Koncept unutrašnjosti


Inteligentni koncept unutrašnjosti.

Prostor nikada nije bio tako fleksibilno iskoristiv kao u V-klasi.

Slika presjeka Mercedes-Benzove V-klase odozgo prikazuje dvije sjedeće klupe za tri osobe u vozilu.
Slika presjeka Mercedes-Benzove V-klase odozgo prikazuje jednu sjedeću klupu za tri osobe te prostor za prtljagu i glomazan teret.
Slika presjeka Mercedes-Benzove V-klase odozgo prikazuje varijantu s 2 zasebna sjedala i utovarenim biciklom u stražnjem dijelu vozila.
Slika presjeka Mercedes-Benzove V-klase odozgo prikazuje modularni koncept sjedala Mercedes-Benzove V-klase sa zasebnim sjedalima i sjedećom klupom za 3 osobe.
Slika presjeka Mercedes-Benzove V-klase odozgo prikazuje mogućnost namještanja stražnjih sjedala tako da budu jedna nasuprot drugih i sklopivi stol.
Na prikazu je stražnji dio Mercedes-Benzove V-klase s otvorenim stražnjim poklopcem i pogled na mrežu za zaštitu putnika i prtljage.

Dužine karoserije


Mercedes-Benzova V-klasa u 3 različite dužine vozila.

Kao stvorena za Vaše potrebe: V-klasa kao kompaktna, duga ili ekstraduga verzija.

Dužine karoserije


Mercedes-Benzova V-klasa u 3 različite dužine vozila.

Kao stvorena za Vaše potrebe: V-klasa kao kompaktna, duga ili ekstraduga verzija.

 • Kompaktna

  Na prikazu je kompaktna verzija Mercedes-Benzove V-klase s bočne strane.

  Dužina vozila

  4,895 m

  Visina vozila: 1,88 m. Ulazi u gotovo svaku podzemnu garažu!

  Obujam prtljažnika

  610 l

  uz maksimalno 8 sjedećih mjesta.

 • Duga

  Na prikazu je duga verzija Mercedes-Benzove V-klase s bočne strane.

  Dužina vozila

  5,14 m

  Visina vozila: 1,88 m. Ulazi u gotovo svaku podzemnu garažu!

  Obujam prtljažnika

  1030 l

  uz maksimalno 8 sjedećih mjesta.

 • Ekstraduga

  Na slici je bočni prikaz Mercedes-Benzove V-klase u ekstradugoj verziji.

  Dužina vozila

  5,37 m

  Visina vozila: 1,88 m. Ulazi u gotovo svaku podzemnu garažu!

  Obujam prtljažnika

  1410 l

  uz maksimalno 8 sjedećih mjesta.

Komfor


Komfor.

Visoka tehnologija za sva osjetila.

Komfor


Komfor.

Visoka tehnologija za sva osjetila.

Na slici je izbliza prikazan držač za tablet računalo u Mercedes-Benzovoj V-klasi.

Ovako stražnja klupa postaje loža.

Priprema za zabavu i komfor.

Na slici je izbliza prikazan zvučnik sustava Burmester® Surround Sound u Mercedes-Benzovoj V-klasi.

Koncertna dvorana za po putu.

Sustav Burmester® Surround Sound.

Paket za parkiranje s kamerom od 360° znatno pomaže vozaču Mercedes-Benzove V-klase pri traženju parkirnog mjesta, kao i parkiranju i manevriranju.

Novi pogled.

Paket za parkiranje s kamerom od 360°.

Na prikazu su detalji upravljačke jedinice u vratima za sustav klimatizacije sjedala za vozača, suvozača i putnike u stražnjem dijelu vozila.

Vaša mobilna zona komfora.

Sustav klimatizacije sjedala za sve putnike.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Inteligentni sustavi za više sigurnosti, veći komfor i bolju povezanost.

Pouzdani pratilac. Svojim sustavima pomoći i sigurnosti V-klasa Vam pomaže u mnogim situacijama u vožnji i omogućava Vam da sigurnije, opuštenije i suverenije stignete na odredište.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Inteligentni sustavi za više sigurnosti, veći komfor i bolju povezanost.

Pouzdani pratilac. Svojim sustavima pomoći i sigurnosti V-klasa Vam pomaže u mnogim situacijama u vožnji i omogućava Vam da sigurnije, opuštenije i suverenije stignete na odredište.

Adaptivni sustav za potporu kočenju.

Adaptivni sustav za potporu kočenju<p>Sustav adaptivne pomoći pri kočenju dostupan je u dodatnoj opremi za V-klasu, V-klasu AVANTGARDE i V-klasu EXCLUSIVE. Dio je paketa pomoći u vožnji u sklopu dodatne opreme.</p> pomaže vozaču održati razmak do vozila ispred i u slučaju opasnosti od sudara upozorava zvučnim signalom.

Sustav adaptivne pomoći pri kočenju vizualno upozorava kada se smanji minimalni razmak do vozila ispred. Sustav istodobno aktivira sustav pomoći pri kočenju BAS PRO koji pojačava kočni pritisak ako vozač preslabo koči.

LED Intelligent Light System

LED Intelligent Light SystemLED Intelligent Light System dostupan je u dodatnoj opremi za V-klasu, a u serijskoj za V-klasu AVANTGARDE i V-klasu EXCLUSIVE. prilagođava rasvjetu uvjetima osvijetljenosti te cestovnim i vremenskim uvjetima. Povećava uočljivost i rasterećuje vozača.

Prilagodljiva prednja svjetla mogu se automatski prilagoditi situaciji u vožnji. Sustav pomoći za duga svjetla pomaže u sprječavanju zasljepljivanja vozila iz suprotnog smjera. Aktivna svjetla za zavoj zaokreću prednja svjetla u smjeru zavoja te tako poboljšavaju osvijetljenost kolnika.

Sustav pomoći pri zadržavanju vozne trake.

Sustav pomoći pri zadržavanju vozne trakeSustav pomoći pri zadržavanju vozne trake dostupan je u dodatnoj opremi za V-klasu, V-klasu AVANTGARDE i V-klasu EXCLUSIVE u kombinaciji s paketom za zadržavanje smjera u dodatnoj opremi ili paketom pomoći u vožnji u dodatnoj opremi. pomaže u izbjegavanju prometnih nesreća uzrokovanih napuštanjem vozne trake. Sustav pomoći pri zadržavanju vozne trake aktivan je, ovisno o željenom stanju pogona, iznad brzine od cca 60 km/h.

Multifunkcijska kamera može prepoznati granice vozne trake i nadzire kreće li se vozilo u voznoj traci. Pri nehotičnom napuštanju vozne trake sustav pomoći pri zadržavanju vozne trake taktilno upozorava na prelaženje uočenih oznaka na kolniku.

Aktivni sustav pomoći za razmak DISTRONIC.

Sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC koji se temelji na radaru<p>Sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC dostupan je u dodatnoj opremi za V-klasu, V-klasu AVANTGARDE i V-klasu EXCLUSIVE.</p> održava razmak od vozila ispred i pomaže vozaču, primjerice, u prometu s učestalim zaustavljanjem i ponovnim kretanjem.

Sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC samostalno ubrzava i koči s najviše pola snage kočenja kako bi održao sigurnosni razmak. Ako sustav prepozna da vozač treba snažnije kočiti, u intervalima se oglašava ton upozorenja i zasvijetli simbol upozorenja.

Inteligentne tehnologije 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – detalji o tehnologijama.

Komfor koji povećava učinkovitost i besprijekorna sigurnost.

Inteligentne tehnologije 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – detalji o tehnologijama.

Komfor koji povećava učinkovitost i besprijekorna sigurnost.

Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatim cestama – Vaša V-klasa osjetno Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli prije svega sigurno, ali svakako i opušteno.

Mercedes-Benzova V-klasa sa sustavom aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC automatski održava razmak do vozila ispred i pomaže vozaču, primjerice, pri vožnji autocestom ili u prometu s učestalim zaustavljanjem i ponovnim kretanjem.

Sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC

Sustav pomoći pri kočenju u Mercedes-Benzovoj V-klasi prepoznaje vozila koja voze ispred i može pomoći spriječiti udarac u vozilo ispred.

Adaptivni sustav za potporu kočenju

Dinamična vožnja Mercedes-Benzove V-klase. Sustav pomoći pri bočnim udarima vjetra može pomoći u izbjegavanju skretanja vozila s pravca u slučaju naleta bočnog vjetra.

Sustav pomoći pri bočnom vjetru

Paket za zadržavanje smjera u Mercedes-Benzovoj V-klasi pruža veću sigurnost pri zadržavanju vozne trake i pri prestrojavanju.

Paket za zadržavanje smjera

Sustav ATTENTION ASSIST može prepoznati tipične znakove umora i upozoriti vozača Mercedes-Benzove V-klase.

ATTENTION ASSIST

Mercedes-Benzova V-klasa s paketom pomoći u vožnji podržava sigurnu vožnju i može pomoći pri izbjegavanju nesreća.

Paket pomoći u vožnji

Mercedes-Benzova V-klasa sa sustavom upozoravanja na vozila u mrtvom kutu može pomoći u izbjegavanju nesreća pri prestrojavanju, primjerice na autocestama.

Sustav upozoravanja na vozila u mrtvom kutu

Sustav PRE-SAFE® može pravodobno prepoznati kritične situacije u vožnji te tako preventivno zaštititi putnike.

PRE-SAFE®

Sustav pomoći za prometne znakove pomaže vozaču Mercedes-Benzove V-klase pomoću prikaza ograničenja brzine.

Sustav pomoći za prometne znakove

Paket za parkiranje s kamerom za vožnju unatrag pomaže vozaču Mercedes-Benzove V-klase prilikom traženja parkirnog mjesta, kao i prilikom manevriranja.

Paket za parkiranje s kamerom za vožnju unatrag

Paket za parkiranje s kamerom od 360° znatno pomaže vozaču Mercedes-Benzove V-klase prilikom traženja parkirnog mjesta, kao i parkiranja i manevriranja.

Paket za parkiranje s kamerom od 360°

Zahvaljujući sustavu LED Intelligent Light System u Mercedes-Benzovoj V-klasi, rasvjeta se varijabilno prilagođava uvjetima osvijetljenosti te cestovnim i vremenskim uvjetima.

LED Intelligent Light System

Slike i filmovi


Slike i filmovi Mercedes-Benzove V-klase.

Slike i filmovi


Slike i filmovi Mercedes-Benzove V-klase.

Bočni prikaz Mercedes-Benzove V-klase AVANTGARDE s kliznim vratima na desnoj strani i drugim kliznim vratima na lijevoj strani.
Mercedes-Benzova V-klasa na obiteljskom izletu u planinama.
Prikaz Mercedes-Benzove V-klase izbliza koja na sunčani dan vozi po magistralnoj cesti.
Noćna scena Mercedes-Benzove V-klase u briljant srebrnoj boji s otvorenim kliznim vratima na lijevoj strani.
Sportski kokpit Mercedes-Benzove V-klase. AMG Line s kombiniranim instrumentom sa zaslonom u boji i ukrasnim elementima u optici karbona.
Mercedes-Benzova V-klasa EXCLUSIVE s ukrasnim elementima u optici brušenog aluminija i multifunkcijskim upravljačem u koži napa.
Mercedes-Benzova V-klasa EXCLUSIVE s metalik lakom i panoramskim pomičnim krovom.
Mercedes-Benzova V-klasa AVANTGARDE s ambijentalnom rasvjetom i ukrasnim elementima u optici ebanovine.
Sportski ekskluzivno predstavlja se Mercedes-Benzova V-klasa AVANTGARDE s linijom AMG Line.
Mercedes-Benzova V-klasa s linijom AMG Line predstavlja se sportski ekskluzivnim eksterijerom.
Prikaz unutrašnjosti Mercedes-Benzove V-klase. Otvorena klizna vrata i udobna stražnja sjedala pozivaju na vožnju.