• Dizajn

  Grandiozan nastup na otvorenom.

  Na prikazu je Mercedes-AMG S 65 Cabriolet iz prednje bočne perspektive.
  Na prikazu je Mercedes-AMG S 65 Cabriolet iz stražnje bočne perspektive.

  Grandiozan nastup na otvorenom.

  Nama dizajn nikad nije sam sebi svrha, već je uvijek savršen spoj oblika i funkcije. Stoga je svaki detalj na modelu Mercedes-AMG S 65 Cabriolet beskompromisno izjašnjavanje za vrhunske rezultate.

  Prednja maska u dizajnu jet wing s velikim ventilacijskim otvorima za zrak kao i maska hladnjaka, specifična za AMG, koja vozilu daje prepoznatljiv izraz lica. Čak i elementi u kromu visokog sjaja na prednjem dijelu vozila na prvi pogled otkrivaju da se približava nesputana snaga u luksuznom dizajnu.

 • Tehnologija

  Udomaćen na top poziciji.

  Na prikazu je Mercedes-AMG S 65 S Cabriolet iz bočne perspektive.

  Udomaćen na top poziciji.

  Blaga ljetna noć. Cesta koja elegantno vijuga krajolikom od kojeg zastaje dah. Postoji li ljepše mjesto da u potpunosti razvije svoju snagu? I ubrza od 0 do 100 km/h za samo 4,1 sekundu?

  Konstruktori iz AMG-a opremili su automobil iz snova svim superlativima za performanse. U središtu se nalazi AMG 6,0-litreni V12 biturbo motor snage 463 kW<p>Podaci o nazivnoj snazi i nazivnom okretnom momentu sukladno Uredbi (EZ) br. 715/2007 u trenutačno vrijedećoj verziji.</p> (630 KS) i s<p>Podaci o nazivnoj snazi i nazivnom okretnom momentu sukladno Uredbi (EZ) br. 715/2007 u trenutačno vrijedećoj verziji.</p> okretnim momentom od 1000 Nm. Zahvaljujući ovim podacima, Mercedes-AMG S 65 Cabriolet ubraja se u vodeću skupinu u svom segmentu. U daljnje kvalitete V12 biturbo motora ubrajaju se jednostavno ubrzanje u svim rasponima brzine te kultivirani rad uz markantan zvuk V12 motora tipičan za AMG. Ukratko, suverene performanse sa stilom.

  AMG kovani kotači dimenzija 20" u izvedbi s višestrukim krakovima i s keramičkim površinama u visokom sjaju prenose iznimnu voznu dinamiku na asfalt – u dodatnoj opremi s AMG keramičkim kompozitnim kočnim sklopom visokih performansi.