GLC.

U svom elementu na svakom terenu.

Moguće je da je nakon dovršetka sadržaja došlo do izmjena na proizvodu.

Vozne karakteristike


U gradu. Na selu. I na svakom terenu.

GLC s tehničkim paketom za terensku vožnju suvereno svladava izazove izvan ceste. Najbolju trakciju pritom omogućava trajni pogon na sve kotače 4MATIC uz koji ćete moći uživati u svakom metru visine. Otkrijte talente modela GLC u terenskoj vožnji.

Vozne karakteristike


U gradu. Na selu. I na svakom terenu.

GLC s tehničkim paketom za terensku vožnju suvereno svladava izazove izvan ceste. Najbolju trakciju pritom omogućava trajni pogon na sve kotače 4MATIC uz koji ćete moći uživati u svakom metru visine. Otkrijte talente modela GLC u terenskoj vožnji.

Na prikazu je linija OFFROAD za eksterijer Mercedes-Benzovog modela GLC.
Na prikazu je linija OFFROAD za eksterijer Mercedes-Benzovog modela GLC.

Najbolji rezultati i izvan ceste.

Pogon na sve kotače 4MATIC čini GLC savršenim partnerom za teren.

Mercedes-Benz GLC: programi vožnje za svaki teren

Komfor


Mnogo mjesta za Vaše snove.

Unutrašnjost GLC-a nudi Vam veliku slobodu u svakom pogledu: raskošan ambijent sprijeda, mnogo mjesta za putnike u stražnjem dijelu vozila, slobodan pogled u nebo – i poziv da krenete u bilo koje doba. Na daleka putovanja, u velike pustolovine ili pokoji kraći izlet.

Komfor


Mnogo mjesta za Vaše snove.

Unutrašnjost GLC-a nudi Vam veliku slobodu u svakom pogledu: raskošan ambijent sprijeda, mnogo mjesta za putnike u stražnjem dijelu vozila, slobodan pogled u nebo – i poziv da krenete u bilo koje doba. Na daleka putovanja, u velike pustolovine ili pokoji kraći izlet.

Raskošan kokpit Mercedes-Benzovog modela GLC oduševljava visokom kvalitetom.

Iznimno visoka kvaliteta i oprema u visini očiju.

U stražnjem dijelu Mercedes-Benzovog modela GLC putnici imaju mnogo mjesta za noge.

Mnogo mjesta za koljena i noge na svim mjestima.

Dvodijelni panoramski pomični krov Mercedes-Benzovog modela GLC oslobađa pogled prema nebu i pruža osjećaj velike prostranosti.

Tako blizu nebu – s dvodijelnim panoramskim pomičnim krovom.

Sprijeda moderan luksuz. Straga velika sloboda.

Velik i varijabilan prtljažni prostor Mercedes-Benzovog modela GLC sa sklopljenom stražnjom klupom može primiti do 1600 litara prtljage.

Veliki prtljažni prostor može se proširiti s 550 na 1600 litara.

Prtljažnik u Mercedes-Benzovom modelu GLC nudi raznoliku varijabilnost: pregradna mreža povećava zaštitu putnika od neučvršćenih predmeta u prtljažniku.

Zaštita putnika od neučvršćenih predmeta u prtljažniku.

Prtljažnik Mercedes-Benzovog modela GLC nudi mnogo mjesto za do pet putnika i njihovu prtljagu.

Mnogo mjesta za sve: sprijeda pet putnika, straga njihova prtljaga.

Pokrov prtljažnika EASY-PACK štiti prtljagu u Mercedes-Benzovom modelu GLC od sunca i znatiželjnih pogleda.

Pokrov utovarnog prostora štiti Vašu prtljagu od sunca i znatiželjnih pogleda.

Sprijeda moderan luksuz. Straga velika sloboda.

U otmjenoj i prostranoj unutrašnjosti modela GLC svaku ćete vožnju doživjeti na potpuno novoj razini. To ovisi ne samo o visokom položaju sjedenja tipičnom za SUV, nego i o promišljenim komfornim funkcijama zahvaljujući kojima na svakom terenu putujete opušteno. Prtljažni prostor modela GLC ubraja se među najprostranije u segmentu, a zahvaljujući fleksibilno sklopivom naslonu stražnjeg sjedala, osim velike količine prtljage prevozi i glomaznu opremu.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Komfor koji povećava učinkovitost i besprijekorna sigurnost.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Komfor koji povećava učinkovitost i besprijekorna sigurnost.

Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatim cestama, Vaš GLC osjetno Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli prije svega sigurno, ali i opušteno.

Mercedes-Benzov GLC nudi maksimalan komfor u vožnji zahvaljujući višekomornom zračnom ovjesu AIR BODY CONTROL s neprekidnom regulacijom amortizacije.
Mercedes-Benzov GLC nudi maksimalan komfor u vožnji zahvaljujući višekomornom zračnom ovjesu AIR BODY CONTROL s adaptivnim sustavom amortizacije.

Vožnja kao na oblacima.

Uživajte u svakom metru visine – uz novi AIR BODY CONTROL. Zračni ovjes u dodatnoj opremi s kontinuirano namjestivom amortizacijom razmazit će putnike prema svim pravilima inženjerskog umijeća.

Da bi doživljaj u vožnji bio dinamičan, podupravljanje je osjetno smanjeno, a neravnine na kolniku znatno se apsorbiraju. Automatsko reguliranje visine povećava stabilnost i smanjuje potrošnju. Visina vozila se na kamenitim putovima ili pri velikoj opterećenosti može prilagoditi ručno.

U Mercedes-Benzovom modelu GLC uživate u visokom komforu u vožnji zahvaljujući automatskom mjenjaču 9G-TRONIC koji prebacuje stupnjeve prijenosa gotovo bez prekida.

Spoj dinamike i komfora.

9G-TRONIC predstavlja prekretnicu u području tehnologije mjenjača. Uz devet stupnjeva prijenosa za vožnju unaprijed ovaj automatski mjenjač omogućava učinkovitost, komfor i dinamiku na potpuno novoj razini.

Oduševljava još bržim i mekšim prebacivanjem stupnjeva prijenosa. Povećava agilnost i smanjuje potrošnju. Moguća su i višestruka prebacivanja u niže stupnjeve prijenosa za snažna međuubrzanja. Osim toga, iznimno tiho kližete cestom.

Uz DYNAMIC SELECT u Mercedes-Benzovom modelu GLC dostupno je pet programa vožnje, od sportskog, preko individualnog, sve do učinkovitog.

Emocije pritiskom na dugme.

Pet komfornih, sportskih i individualnih programa vožnje može se pozvati putem upravljačkog gumba sustava DYNAMIC SELECT u središnjoj konzoli. Tako jednim dodirom regulirate ponašanje u vožnji.

Ovisno o odabranom programu vožnje, prilagođavaju se parametri kao što su karakteristika motora, mjenjača i upravljanja. Pritom je standardna postavka odmjereni modus „Comfort“ optimirane potrošnje. Postavka „ECO“ namješta sve parametre za najmanju moguću potrošnju goriva. U serijskoj opremi.

Na prikazu je prednji dio Mercedes-Benzovog modela GLC sa sustavom LED Intelligent Light System neizravno osvijetljen u tamnom prostoru.

Isijava čistu inteligenciju.

LED Intelligent Light System osvaja prepoznatljivim dizajnom, vrlo malom potrošnjom energije i dugim vijekom trajanja. A prije svega nudi još bolju vidljivost i veću sigurnost.

Pri skretanju i u zavojima kratka se svjetla automatski prilagođavaju uvjetima osvijetljenosti i uvjetima vožnje. Na magistralnim cestama se lijevi rub kolnika, osobito uz uključena svjetla za maglu, znatno bolje osvjetljava. A na autocestama se vidljivost povećava do 60 posto.

Na prikazu je zaslon multimedijskog sustava u Mercedes-Benzovom modelu GLC s prikazom okoline koja se prenosi zahvaljujući kameri od 360°.

Prikazuje Vam više strana svijeta.

Paket za parkiranje s kamerom od 360° omogućava parkiranje i manevriranje s realističnim sveobuhvatnim pogledom zahvaljujući interakciji četiriju umreženih kamera.

Vozilo i njegovu okolinu moguće je na zaslonu multimedijskog sustava prikazati iz ptičje perspektive, a za vozača su vidljive i prepreke ispod razine prozora.

Na slici se nalazi prikaz sustava aktivne pomoći za zadržavanje vozne trake u kombiniranom instrumentu Mercedes-Benzovog modela GLC.

Paket pomoći u vožnji.

Intervenira kad je potrebno. Suzdržava se kad je moguće. Ta je suverenost dio paketa pomoći u vožnji. Sustav kombinira sustave sigurnosti i sustave pomoći

koji rasterećuju vozača, smanjuju opasnost od nesreća te poboljšavaju zaštitu putnika i ostalih sudionika u prometu. Sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC sa sustavom aktivne pomoći pri upravljanju usto pruža veliko rasterećenje vozača, prije svega na dugim dionicama i pri vožnji u koloni zbog zastoja.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Detalji o tehnologijama.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Detalji o tehnologijama.

Prikaz ilustrira način funkcioniranja sustava aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC modela Mercedes-Benz GLC SUV.

Sustav aktivne pomoći za održavanje sigurnosnog razmaka DISTRONIC

Na prikazu je način funkcioniranja sustava aktivne pomoći pri kočenju Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Sustav aktivne pomoći pri kočenju

Slika prikazuje način funkcioniranja sustava PRE-SAFE® u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

Sustav PRE-SAFE®

Prikaz ilustrira način funkcioniranja sustava pomoći za mrtvi kut Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Sustav upozoravanja na vozila u mrtvom kutu

Na prikazu je head-up zaslon Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Head-up zaslon

Na prikazu je prekidač sustava DYNAMIC SELECT Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

DYNAMIC SELECT

Na prikazu je podvozje sa zračnim ovjesom AIR BODY CONTROL Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

AIR BODY CONTROL

Na prikazu su postavke za tehnički paket za terensku vožnju na zaslonu multimedijskog sustava u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

Tehnički paket za terensku vožnju

Na prikazu je paket za parkiranje s kamerom od 360° Mercedes-Benzovog modela GLC SUV prilikom pretraživanja okoline za slobodnim parkirnim mjestom.

Paket za parkiranje s kamerom od 360°

Sustav aktivne pomoći pri parkiranju sa sustavom PARKTRONIC

Ulaženje na parkirno mjesto i izlaženje s njega na lakši način.

Na prikazu je COMAND Online u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

COMAND Online

Na prikazu je podloga osjetljiva na dodir s kontrolerom u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

Podloga osjetljiva na dodir s upravljačkim gumbom

Na prikazu je zaslon mobitela s Remote Online funkcijom daljinsko zaključavanje i otključavanje vrata Mercedes-Benzovog modela GLC SUV.

Remote Online

Na prikazu je način funkcioniranja sustava prilagodljivih dugih svjetala Plus u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

Sustav prilagodljivih dugih svjetala Plus

Na prikazu je svjetlo za skretanje sustava LED Intelligent Light System u Mercedes-Benzovom modelu GLC SUV.

LED Intelligent Light System

Izbliza su prikazana prednja LED svjetla visoke učinkovitosti Mercedes-Benzovog modela GLC SUV s aktivnim pokazivačem smjera.

Prednja LED svjetla visoke učinkovitosti

Mercedes-AMG


Markantne natruhe terenskog vozila susreću se s beskompromisnim performansama za vožnju cestom.

Vozilom Mercedes-AMG dajemo Vam obećanje da ćemo uvijek ići korak dalje, da ćemo ono što je tehnički ostvarivo na nedostižan način učiniti mogućim. Za velike emocije i duboke dojmove doživljaja u vožnji.

Mercedes-AMG


Markantne natruhe terenskog vozila susreću se s beskompromisnim performansama za vožnju cestom.

Vozilom Mercedes-AMG dajemo Vam obećanje da ćemo uvijek ići korak dalje, da ćemo ono što je tehnički ostvarivo na nedostižan način učiniti mogućim. Za velike emocije i duboke dojmove doživljaja u vožnji.

 • Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

  Na slici je Mercedes-AMG GLC u prikazu sprijeda.

  Snažan: čist užitak u vožnji s 3,0-litrenim V6 biturbo motorom.

  Na slici je Mercedes-AMG GLC u prikazu stražnjeg dijela vozila.
  Na slici je Mercedes-AMG GLC u bočnom prikazu.

  3,0-litreni V6 biturbo motor snage

  XXX kW<p>Podaci o nominalnoj snazi i nominalnom obrtnom&nbsp; momentu u skladu sa Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutno važećoj verziji.<br> </p>

  odgovara snazi i užitku u vožnji od XXX KS.

  Snažan sprint za

  XXX s

  od 0 do 100 km/h.

  Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC: potrošnja goriva, prosjek: XXX l/100 km; emisije CO2, prosjek: XXX g/km<p>The stated figures were obtained in accordance with the prescribed measuring process. They constitute the "NEDC CO<sub>2</sub> figures" pursuant to Article 2, No. 1 of Implementing Order (EU) 2017/1153. Fuel consumption figures have been calculated on this basis. Electrical consumption has been determined on the basis of Directive (EC) No. 692/2008.</p>

 • Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+/ 63 S 4MATIC+

  Na slici je frontalni prikaz modela Mercedes-AMG GLC u vožnji.

  Sportska obloga hladnjaka specifična za AMG.

  Na slici je Mercedes-AMG GLC iz stražnje bočne perspektive.

  Markantan stražnji dio.

  Na slici je Mercedes-AMG GLC iz prednje bočne perspektive.

  Snažan još dok stoji.

  4,0-litreni V8 biturbo motor snage

  XXX kW<p>Podaci o nominalnoj snazi i nominalnom obrtnom&nbsp; momentu u skladu sa Uredbom (EZ) br. 715/2007 u trenutno važećoj verziji.<br> </p>

  (XXX KS) i XXX kW (XXX KS) kod modela GLC 63 S

  Snažan sprint za

  XXX s

  a model S u samo XXX s od 0 do 100 km/h.

  Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+: potrošnja goriva, prosjek: XXX l/100 km; emisije CO2, prosjek: XXX g/km

  Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+: potrošnja goriva, prosjek: XXX l/100 km; emisije CO2, prosjek: XXX g/km<p>The stated figures were obtained in accordance with the prescribed measuring process. They constitute the "NEDC CO<sub>2</sub> figures" pursuant to Article 2, No. 1 of Implementing Order (EU) 2017/1153. Fuel consumption figures have been calculated on this basis. Electrical consumption has been determined on the basis of Directive (EC) No. 692/2008.</p>

Slike i filmovi


Galerija modela GLC.

Slike i filmovi


Galerija modela GLC.

Na slici je bočni prikaz Mercedes-Benzovog modela GLC tijekom noćne vožnje gradom.
Na prikazu je pogled kroz vozačev prozor na interijer Mercedes-Benzovog modela GLC.
Na prikazu je dizajn eksterijera modela Mercedes-AMG GLC iz prednje perspektive u urbanom ambijentu noću.
Na prikazu je dizajn eksterijera modela Mercedes-AMG GLC iz stražnje bočne perspektive u urbanom ambijentu noću.
Na slici je Mercedes-Benzov GLC iz prednje bočne perspektive na mostu iznad vode koja teče.
Na prikazu je brza snimka modela Mercedes-Benz GLC sprijeda u vožnji otvorenom magistralnom cestom.
Na prikazu je stražnji dio modela Mercedes-AMG GLC u urbanoj okolini noću.
Na prikazu je interijer u prostoru za vozača Mercedes-Benzovog modela GLC iz bočne perspektive.