Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.

Najjača E-klasa svih vremena.

Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.

Najjača E-klasa svih vremena.

 • Eksterijer

  Na slici je prikaz modela Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ iz prednje perspektive.
  Na slici je prikaz modela Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ iz stražnje bočne perspektive.

  Eksterijer. Osvaja jasnim govorom.

  Eksterijer. Osvaja jasnim govorom.

  Zahtjev prema eksterijeru modela Mercedes-AMG je spojiti markantan dizajn s voznim performansama. Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ to ispunjava u osobito visokoj mjeri.

  Ispupčenja powerdome na poklopcu motora spuštenom između prednjih svjetala ‒ poznato s modela Mercedes-AMG GT ‒ i prošireni blatobrani ističu snagu koja se krije u ovim vozilima visokih performansi. Osobito duboko smješteni otvori za zrak bez mrežica ne ostavljaju samo dojam, oni omogućavaju ciljano strujanje zraka čime slijede veliki cilj: maksimalne vozne performanse. Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ je predvodnik – sonornog glasa. Kako bi u svakom trenutku zadao pravi ton, zvuk se ravna prema programima vožnje sustava DYNAMIC SELECT. To znači: smanjen AMG zvuk u programu vožnje „Comfort“ i vrlo emocionalan u programima vožnje „Sport“, „Sport+“ i „Race“.

 • Interijer

  Interijer. Centrala.

  Na slici je prikaz prednjih sjedala modela Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+.

  Interijer. Centrala.

  U graničnom području tražena je potpuna kontrola. Interijer modela Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ osmišljen je da sve komponente omoguće visokodinamičan doživljaj.

  Kokpit sa širokim zaslonom, upravljač AMG Performance i AMG sjedala s optimiranom bočnom potporom i „AMG“ plakete na prednjim sjedalima pružaju Vam sportsko ekskluzivni dojam. Sve, da biste još intenzivnije iskusili vozne performanse.

 • Tehnologija

  Tehnologija. Usredotočuje svoju energiju.

  Na prikazu je Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ sprijeda iz žablje perspektive.
  Na prikazu je AMG motor modela Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ na nosaču.

  Tehnologija. Usredotočuje svoju energiju.

  Modelom Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ u svakom trenutku brže dolazite do bitnog. Odgovoran za to je AMG 4,0-litreni V8 biturbo motor očaravajuće snage od xx kW (xx KS) i s xx njutnmetara<p>Podaci o nazivnoj snazi i nazivnom okretnom momentu sukladno Uredbi (EZ) br. 715/2007 u trenutačno vrijedećoj verziji.</p>. Mjenjač dodatno oduševljava ekstremno kratkim vremenima reakcije i visokim stupnjem učinkovitosti.

  Jer onaj tko želi ostvariti svoje ciljeve, mora ciljano usmjeriti svoju energiju. Kao što to čini inovativni sustav pogona na sve kotače AMG Performance 4MATIC+. Potpuno varijabilna raspodjela okretnog momenta – od pogona na sve kotače, sve do pogona isključivo na stražnje kotače – omogućava izvrsnu trakciju prilagođenu situaciji. koja mu je potrebna da bi brahijalnu snagu putem sportskog mjenjača AMG SPEEDSHIFT MCT 9G prenio na cestu. AMG blokada diferencijala stražnje osovine podržava prije svega pri dinamičnoj vožnji u zavojima. Performanse svedene na najbitnije.