Životni stil. U sasvim novom svetlu.

Životni stil. U sasvim novom svetlu.

Da bismo neke stvari videli u sasvim novom svetlu, dovoljno je samo promeniti perspektivu. U ovom slučaju nova prednja svetla MULTIBEAM LED u potpunosti menjanju okruženje. Na taj način, brže i bolje vidite šta se događa oko Vas. Novi koncept pogona nosi oznaku „TURBO 4MATIC+” na blatobranu zbog čega se Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ doživljava na potpuno novi način. Pored  toga, zahvaljujući ispupčenjima powerdome, širokim ramenima i jasnim markantnim linijama, izuzetno je dinamičan na putu.

Svaku ulicu pretvara u modnu pistu.

Mercedes-AMG CLS Coupé
Mercedes-AMG CLS Coupé

Svaku ulicu pretvara u modnu pistu.

Deo savršenog nastupa je atraktivan i jedinstven izgled. U ovom slučaju, njegova unikatnost se ogleda u dve okrugle polirane izduvne cevi. Već tipičan za AMG je i atraktivni spojler zbog kojeg vozilo bolje leži na putu.

Čak ni sportski oblik ne znači ništa ako vozilo i njegovu snagu ne možete osetiti dok sedite u njemu. Zbog toga, u modelu Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ postoji upravljač AMG Performance u koži napa. Tu su još i osvetljeni ventilacioni otvori, sedišta sa grafikom specifičnom za AMG kao i oznaka „AMG”. Odabirom ukrasnih elemenata od karbona i staklenih vlakana povećava se ne samo sportski, nego i modni doživljaj.