Otvoren za novo.

Otkrijte uzbudljiva obilježja spuštenog krova modela Mercedes-AMG GT Roadster.

Otvoren za novo.

Otkrijte uzbudljiva obilježja spuštenog krova modela Mercedes-AMG GT Roadster.

Otvoren za potpuni užitak u vožnji.

Vrhunski platneni krov modela Mercedes-AMG GT Roadster u podignutom položaju naglašava elegantne konture kupea.
Vrhunski platneni krov modela Mercedes-AMG GT Roadster otvara se i zatvara za manje od jedanaest sekundi pri brzini do 50 km/h.
Na prikazu je bočna strana modela Mercedes-AMG GT Roadster s napola otvorenim platnenim krovom.
Mercedes-AMG GT Roadster serijski je dostupan s platnenim krovom crne boje. Vrhunski platneni krov otvara se za manje od jedanaest sekundi.
Spreman za uzbudljive vozne performanse sa spuštenim krovom: Mercedes-AMG GT Roadster sa spuštenim platnenim krovom.
Platneni krov modela Mercedes-AMG GT Roadster po želji je dostupan u crvenoj boji, a osvaja iznimnim toplinskim i zvučnim komforom.
Platneni krov modela Mercedes-AMG GT Roadster po želji je dostupan u bež boji, a elegantno se uklapa u siluetu vozila.
Platneni krov modela Mercedes-AMG GT Roadster serijski dolazi u crnoj boji i naglašava dinamičnu siluetu.

Otvoren za potpuni užitak u vožnji.

Vrhunski platneni krov u podignutom položaju naglašava elegantne konture kupea. Otvara se i zatvara za manje od jedanaest sekundi pri brzini do 50 km/h.

Elegantan. Sportski. Ekstrovertiran. Tri boje platnenog krova – crna, crvena ili bež – stvaraju zanimljive naglašene detalje u dizajnu eksterijera modela Mercedes-AMG GT Roadster.

Komfor u vožnji na otvorenom.

Pruža djelotvornu zaštitu od propuha na vratu i zatiljku: pregrada za zaštitu od vjetra u modelu Mercedes-AMG GT Roadster omogućava komfor u vožnji na otvorenom.

Komfor u vožnji na otvorenom.

Pregrada za zaštitu od vjetra između zaštitnih metalnih okvira nad sjedalima pruža djelotvornu zaštitu od propuha na vratu i zatiljku. Usmjerava neželjene zračne vrtloge iznad putnika smanjujući na taj način buku koju stvara vjetar. Njegova prozirna staklena konstrukcija elegantno se uklapa u siluetu.

Ljeto bez kraja.

Zagrijavanje zraka oko glave AIRSCARF omogućava udobnu vožnju sa spuštenim krovom u modelu Mercedes-AMG GT Roadster i pri niskim vanjskim temperaturama.

Ljeto bez kraja.

Zagrijavanje zraka oko glave AIRSCARF pretvara vožnju sa spuštenim krovom i pri niskim temperaturama u zadovoljstvo. Putem otvora za zrak u naslonima za glavu ugodan topli zrak poput nevidljivog šala obavija vrat i zatiljak vozača i suvozača. AIRSCARF omogućava najbolje moguće raspoređivanje topline ovisno o vanjskoj temperaturi te položaju platnenog krova (spušten ili podignut).

Još jedan razlog da ne izlazite iz vozila.

Sustav klimatizacije sjedala za vozača i suvozača stvara idealnu klimu za sjedenje u modelu Mercedes-AMG GT Roadster – 365 dana u godini.

Još jedan razlog da ne izlazite iz vozila.

Sustav klimatizacije sjedala za vozača i suvozača stvara idealnu klimu za sjedenje 365 dana u godini. Aktivnim provjetravanjem brzo hladi površinu sjedala za vrućih dana na ugodnu temperaturu stvarajući uravnoteženu klimu sjedenja. Mogućnost uključivanja i isključivanja grijanja sjedala za hladnih dana stvara ugodnu toplinu. Provjetravanje i grijanje sjedala namještaju se pritiskom na dugme u tri stupnja neovisno jedno o drugome.