Kokpit i AMG DRIVE UNIT.

Kokpit i AMG DRIVE UNIT.

Stignite brzo: nizak položaj sjedenja savršeno integrira vozača u kokpit te se on na taj način sjedinjuje s vozilom. Zahvaljujući svojim upravljačkim elementima u stiliziranom rasporedu V8, AMG DRIVE UNIT postaje centralno mjesto za sportski mjenjač i sve funkcije vozne dinamike. Pomoću ručice automatskog mjenjača AMG E-SELECT, preklopnika AMG DYNAMIC SELECT i različitih tipki mogu se, među ostalim, namještati programi vožnje, mjenjač i ESP®

Savršenu kontrolu pri svakoj uzbudljivoj vožnji omogućava upravljač AMG Performance i AMG kombinirani instrument u modelu Mercedes-AMG GT Roadster.

Savršena kontrola: upravljač AMG Performance.

Savršenu kontrolu pri svakoj uzbudljivoj vožnji omogućava AMG kombinirani instrument u modelu Mercedes-AMG GT Roadster.

Upravljač AMG Performance i kombinirani instrument.

Upravljač AMG Performance i kombinirani instrument.

Za još bolje držanje pri sportskom manevriranju u vožnji, trokraki upravljač AMG Performance s ravnim donjim rubom cijeli je presvučen mikrovlaknima DINAMICA. Oznaka na 12 sati, element na upravljaču u srebrnom kromu s natpisom „AMG“ i aluminijske tipke za prebacivanje stupnjeva prijenosa u srebrnoj boji zaokružuju sportski dizajn.

Uzbudljivi AMG dizajn i vrijedne informacije za sportske vozače nudi AMG kombinirani instrument. Stvara ugođaj automobilskih utrka, među ostalim zahvaljujući pokazivaču za prebacivanje u viši stupanj u modusu M s bijelo-žuto-crvenim LED žaruljicama.

Sportska sjedala za savršenu potporu pri dinamičnoj vožnji.

AMG sportska sjedala s integriranim naslonima za glavu pružaju poboljšanu bočnu potporu u svakoj dinamičnoj vožnji u modelu Mercedes-AMG GT Roadster.

AMG sportska sjedala za savršenu bočnu potporu.

Sportska sjedala za savršenu potporu pri dinamičnoj vožnji.

Poboljšanu bočnu potporu pružaju AMG sportska sjedala zahvaljujući snažnije konturiranim bočnim stranicama. Integrirani nasloni za glavu, dizajn s poprečnim cijevima i AMG plaketa u naslonu za leđa naglašavaju ekskluzivan sportski karakter.